Bistrokök med köksluckan Gryning 403, Nordanro Premium

Tilvalg og kjøkkentilbehør

Dela

Helhetsinntrykket av kjøkkenet skapes gjennom detaljene. Gjør kjøkkenet ditt mer personlig og unikt ved å velge nettopp din favoritt blant benkeplater, knotter, håndtak, oppvaskkummer og blandebatterier.

 

Håndtak & knotter

Håndtak & knotter

Håndtak og knotter er detaljer som kompletterer innredningen. Som viser personligheten og temperamentet til deg som skapte kjøkkenet og bor der. Som myker opp eller strammer til, som skiller seg ut eller smelter inn. Små ting som utgjør en stor forskjell.

Finn håndtak og knotter her!
Blandebatterier

Blandebatterier

Sett et personlig preg på kjøkkenet med et blandebatteri som skiller seg ut og fremhever både oppvaskkum og benkeplate. Vi har et stort utvalg av blandebatterier, alle med fokus på stilig design, høy kvalitet og innovative tekniske løsninger.

Finn ditt nye blandebatteri her!
Skreddersydde benkeplater

Skreddersydde benkeplater

Alle kjøkken trenger en solid, nøye utvalgt benkeplate. Vi tilbyr skreddersydde benkeplater direkte fra fabrikk. Det er mange forskjellige materialer å velge mellom, alle av høy kvalitet.

Se vårt utvalg av benkeplater her!
Oppvaskbenker og -kummer

Oppvaskbenker og -kummer

Et håndplukket spesialutvalg med moderne design. Praktiske, stilige og designet for det moderne hjemmet.

Hvilken oppvaskbenk og -kum vil du ha?
Hvitevarer

Hvitevarer

Nordanro er skapt av Elon. Vi har over 100 års erfaring med å hjelpe kunder med de beste løsningene både for kjøkkenet og andre rom, for eksempel vaskerommet. Du kan trygt stole på kunnskapen vår. Hos Elon hjelper en kjøkkenkonsulent deg med å velge hvitevarer som passer.

Finn alt du trenger hos Elon!

Rådgivning

Ta en prat med oss – vi hjelper deg hele veien!

Avtal et møte for å planlegge kjøkkenet sammen med våre kjøkkenkonsulenter. Ved planleggingen går vi gjennom hvilken planløsning som gir best flyt i kjøkkenet, og tar de viktigste materialvalgene for fronter og benkeplater. Hvilket kjøkken drømmer du om?

BE OM MØTE