Det er mange forskjellige kjøkkentyper og behov. Frokost med hele familien samlet eller spredt utover formiddagen? Kanskje lages maten samtidig som leksene ordnes. Da må kjøkkenet selvsagt ha plass til begge deler! Elsker du å lage mat sammen og spise sosialt med mange venner innom? U-kjøkkenet gir for eksempel rom for enhver smak, mye latter og skjærebrett.

Fra U til rett – ulike kjøkkentyper

Parallellkjøkken

Settes pris på av mange og er vanlig i alle typer boliger, leiligheter og villaer. Parallellkjøkkenets popularitet er lett å forstå. Her jobber du smidig og effektivt med alt innen rekkevidde.

Hjørnekjøkken

Vinkelkjøkken ser man ofte i skandinaviske kjøkken. En hyggelig og verdsatt vinkel for matlaging og håndtering mellom komfyr og vask. Her er et eksempel på et åpent vinkelkjøkken.

Kjøkkenøy

Kjøkkenøya gir mulighet for et rikt sosialt liv på kjøkkenet med komfyr, vask, sitteplasser og arbeidsplass. Du kan også jobbe uforstyrret. Her er et kjøkken med kjøkkenøy!

U-kjøkken

En sosial løsning med plass til et godt arbeidsmiljø og rikelig med benkeplass. Her arbeider dere tett sammen.

Rett kjøkken

Det rette kjøkkenet er en enkel og ganske vanlig planløsning. Alle kjøkkenets deler og funksjoner er samlet på én vegg. Det er enkelt, effektivt og lett å komme til uten å bli sittende fast i kriker og kroker. Luftig og åpent. Husk: Bord og stoler spiller en viktig rolle for at kjøkkenet ikke skal flyte bort. Her finner du et kjøkken i en rett, lysegrå farge.

Rådgivning

Ta en prat med oss – vi hjelper deg hele veien!

Avtal et møte for å planlegge kjøkkenet sammen med våre kjøkkenkonsulenter. Ved planleggingen går vi gjennom hvilken planløsning som gir best flyt i kjøkkenet, og tar de viktigste materialvalgene for fronter og benkeplater. Hvilket kjøkken drømmer du om?

BE OM MØTE