Er du vår neste Nordanro-forhandler?

Dela

Har du vurdert å bli vår nye forhandler? Vi har et unikt konsept og akkurat nå ser vi etter nye gründere. Du vil drive din egen virksomhet med en kraftig merkevare i sterk vekst, et gjennomtenkt konsept og et støttende team ved din side. Nordanro er en del av Elon, som blant annet gir deg tilgang til et bredt utvalg av hvitevarer og annet som Elon Group tilbyr via sitt 55.000 kvadratmeter store lager i Örebro.

Som en del av Nordanros kjøkkenverden tilbyr vi deg et spennende yrke med både forbruker- og bedriftssalg, kunnskapsrike og erfarne kollegaer og markedets bredeste og dypeste sortiment innen kjøkken og hvitevarer som passer enhver smak og alle behov.

Om Nordanro

Med våre allsidige løsninger for hele boligen, får du det akkurat slik du vil ha det, med alt fra råd og kjøkkenplanlegging til ferdig kjøkken på plass.

Nordanro tilbyr markedets bredeste utvalg av kjøkken- og oppbevaringsløsninger inkludert bad- og stueløsninger, moderne skyvedørsgarderober og skreddersydde garderober tilpasset dine behov. Vi tilbyr rimelige alternativer for prisbevisste kunder, samtidig som vi kan møte behovene til kunder med høyere budsjetter og store kunder i business-to-business-sektoren.

Ettersom Nordanro er en del av Elon Group, har vi også unik tilgang til et bredt utvalg hvitevarer fra ulike merker samt helhetlige løsninger med markedsføring, opplæring og finansieringsløsninger.

Og akkurat som Elon, er Nordanro lokale i hele Norden.

Tre kjøkkentilbud – uendelige muligheter

Nordanro har tre ulike kjøkkentilbud, og det finnes en løsning for alle typer kunder, uavhengig av deres behov. Fra splitter nye kjøkken til oppdatering av dører og individuelle oppbevaringsløsninger. Vi kaller det - tre måter å kjøpe kjøkken på.

Nordanro Premium

Nordanro Premium - Et kjøkken for deg og ditt liv

Vi har laget et kjøkkenkonsept for deg som ønsker deg et unikt og personlig kjøkken med fokus på bærekraft og miljømerking. Med ergonomisk tilpassede stammer og det største utvalget av dører og design på markedet, tilbyr vi en førsteklasses kjøkkenopplevelse tilpasset våre kunders individuelle smak og livsstil

 • Ergonomiske og 15 fargetilpassede rammer
 • Rask montering og høy grad av prefabrikasjon fra Europas største kjøkkenfabrikk
 • Slitesterke materialer av høy kvalitet
 • Stort utvalg av innredning og oppbevaringsløsninger
 • Bredt utvalg av fronter i vakre farger
 • Stort utvalg av matchende møbelkategorier
 • Miljøsertifisert i henhold til PEFC, Blue Angel, GoldenM og Klimapakt, samt ISO-sertifisert
Nordanro Premium

Nordanro Flex

Nordanro Flex - En fleksibel kjøkkenløsning

Vi tilbyr en rimelig og fleksibel løsning for å fornye kjøkkenet ditt. Vårt omfattende utvalg av fronter kommer i et bredt utvalg av farger og utførelser, og dette gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på kjøkkenet. Perfekt for deg som ønsker å utforske vakre fargekombinasjoner og elegante former for å skape det perfekte kjøkkenet.

 • 30 flotte standardfarger på dører
 • Et utvalg av dører er tilgjengelig i alle NCS-farger
 • Karm med smart klikkfunksjon
 • Flatpakker sparer volum og gir miljøsmarte leveranser
 • Velg om du vil montere selv ved hjelp av vår digitale guide
 • Nordanro Flex Express-sortiment med leveringstid på 2 uker
Nordanro Flex

Nordanro Nye Fronter

Nye fronter - Det bærekraftige valget for ditt nye kjøkken

Vi tilbyr en bærekraftig og klimasmart måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. Ved å bytte ut gamle fronter med nye, skreddersydde alternativer i ønsket farge og form, kan du praktisk talt få et helt nytt kjøkken med lavere klimabelastning.

 • Vi tilpasser etter mål og hjelper selvfølgelig til med montering
 • Velg mellom 10 forskjellige frontmodeller i 30 farger etter eget valg
 • Du får et nytt kjøkken raskere og til en lavere kostnad
 • Et bærekraftig og klimasmart kjøkkenvalg
Nordanro Nya luckor

"Kundenes mottakelse de første fire årene har overgått forventningene. Vi har fått bevise at vi tilbyr markedets beste kjøkkenalternativer for alle typer kunder og budsjetter."

Lars Magnusson, Försäljningschef Kök

 

Siden oppstarten i 2019 har Nordanro vokst betydelig fra bare en håndfull forhandlere til over 110 butikker innen 2024. Vi ser fortsatt store muligheter og potensial i nye regioner og på nye steder. Målet vårt de neste årene er å ekspandere til 200 butikker i Norden, noe som åpner opp for flere talentfulle og drevne gründere til å bli en del av teamet vårt. Har du lyst til å bli en av oss?

Meld din interesse

Dette tilbyr vi

KJØKKEN OG OPPBEVARING
Vi har tre ulike kjøkkentilbud som passer ulike behov og preferanser. Fra skreddersydde, komplette kjøkken med personlige valg ned til minste detalj, til muligheten for å fornye kjøkkenet med våre spesiallagde fronter. Uansett hvilken type kjøkken kundene våre ser etter, har vi en løsning for dem.

HVITEVARER
Når våre kunder velger å kjøpe kjøkken fra Nordanro, får de tilgang til et bredt utvalg hvitevarer fra Elon. Med mengder av fremtredende merkevarer i alle prisklasser kan du være sikker på at dine kunder finner det som passer deres behov og ønsker.

BADEROM
Nordanros baderomsløsninger inkluderer et bredt spekter av stiler for å passe ulike smaker og behov. Vi forstår betydningen av at badet er et sted for avslapning og velvære. Med våre produkter kan vi bidra til å skape den perfekte atmosfæren for dette formålet.

I tillegg til business-to-consumer-virksomhet har Nordanro gjennom samarbeidet med Elon også en etablert og voksende virksomhet innen business-to-business-sektoren - med alt fra arkitekter til lokale, regionale og nordiske relasjoner og rammeavtaler innen nybygg og forvaltning. Her kan dine eksisterende relasjoner med andre selskaper gi deg mer handel lokalt og regionalt. Vi er din komplette leverandør innen kjøkken og lager.

Nøkkelen til Nordanros suksess ligger blant annet i at vi er en kjede som kontinuerlig deler av våre erfaringer, og at vi har et godt utviklet kjøkkenakademi med flere kurs for butikkenes kjøkkeninnredere.

Å være spesialist og kunne designe, planlegge og selge kjøkken er et av de mest spennende yrkene du kan ha, og som selger må du være kunnskapsrik innen en rekke fagområder. Du må kunne tegne og planlegge som interiørarkitekt, være kunnskapsrik innen el, VVS og CAD, og samtidig må du mestre farge og form.

På Nordanro Academy får du en omfattende utdannelse og en dyp kunnskap i alt dette, inkludert vårt tegneprogram «Winner». Her vil du lære alt om konseptet vårt, produktene våre og kunsten å selge kjøkken.
En utdanning som er delt inn i fire trinn: Bonus, sølv, gull og B2B.

Sammen med Svea Bank har vi en helhetsløsning som gir våre kunder mulighet til å delbetale sine kjøkken fra Nordanro. Det skal føles fredfullt å fornye kjøkkenet, også økonomisk, og derfor har vi utviklet ulike betalingsløsninger for våre kunder, steg for steg.

Vårt kjøkken- og markedsteam er med fra starten. De har et nært forhold til våre gründere og kan tilby støtte i alt fra lansering, løpende drift og markedsføring.

Nordanro har en dedikert markedsavdeling og en klar markedsføringsstrategi for å bygge merkevaren de neste årene og for å støtte våre lokale butikker. Vår årlige markedsplan inneholder en miks av merkevare- og kampanjeorientert kommunikasjon via ulike kanaler, som radio, TV, annonser, sosiale medier, nettside og ulike partnere.
Denne planen støttes av butikkspesifikk kommunikasjon som utvikles sentralt.

Uansett om du planlegger en butikk på 150 eller 600 kvadratmeter, har vi et butikkkonsept for deg. Våre butikkkonsepter har selgende og trendy demonstrasjons- og inspirasjonsmiljøer, designet for våre tre måter å kjøpe kjøkken på. Vi byr gjerne på oss selv med inspirasjon og tips om kjøkken og matlaging. Våre butikker med et fungerende kjøkken tilbyr alltid noe ekstra.

Det samme gjelder våre tilbud innen hvitevarer og løsninger for bod, bad og andre rom.

Noen av våre forhandlere

Rasmus Jönsson, kjøkkeninnreder
Elon Kungsgatan

“Vi ser store forretningsmuligheter med markedets bredeste utvalg, inkludert premiumalternativer, og vi setter pris på støtten vi får fra våre pålitelige leverandører i form av høy kvalitet og leveringssikkerhet.”

Marie Schelin, kjøkkeninnreder,
Nordanro Kungens Kurva

“Unike, pene og funksjonelle kjøkken for livets kulinariske eventyr – én kontakt, uendelige muligheter.”

Jimmy Ekmark, kjøkkeninnreder
Elon Umeå


Vi er veldig stolte over våre kjøkkenutstillinger. Nedenfor ser du et utvalg fra vår butikk i Stockholm Kungens Kurva.

Vil du bli vår nye forhandler?

Er du interessert i å bli en del av Nordanos nordiske ekspansjon? I så fall kan du fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ja, jeg vil åpne en Nordanro-butikk!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål!

 • Lars Magnusson

  Salgssjef kjøkken