På denne FAQ-siden lister vi opp svarene på noen vanlige spørsmål vi får fra våre besøkende

Hvor kjøpes sortimentet på Nordanros nettsider

nordanro.no driver ikke eget salg. Du finner utvalget i våre Elon-butikker. Butikkene som tilbyr Nordanro finner du her.

Kan jeg forhåndsbestille besøket mitt i butikken?

Ja, du er hjertelig velkommen til å avtale med utvalget av Elon-butikker som tilbyr Nordanro-sortimentet. Book et møte

Hvor produseres Nordanros kjøkken?

Nordanro har et bredt utvalg innen kjøkken og oppbevaring til alle rom. For å muliggjøre dette brede tilbudet samarbeider vi med flere ulike produsenter. Disse produseres i ulike land i Europa, noen i Sverige. Så hvor kjøkkenet ditt skal produseres avhenger ganske enkelt av hvilket kjøkkensystem du velger, og hvilke alternativer du lager. For å finne ut mer om produksjonsland, kontakt din nærmeste Elon-butikk som selger Nordanro. Du finner alle butikker her.

Jeg ønsker å pusse opp kjøkkenet. Hvordan fungerer Nordanro Nye Fronter?

Velger du vårt tilbud Nordanro Nye dører, måler vi dørene etter ditt eksisterende kjøkken. Dørene passer til kjøkkenkarmene dine uansett merke eller størrelse. Ønsker du å fornye andre rom enn kjøkkenet? Våre spesiallagde dører passer også til garderoben i gangen, skapene på vaskerommet og mye mer. Det hele starter med at du fotograferer kjøkkenet ditt og besøker nærmeste Elon-butikk. Les mer om hvordan det går her.

Hva er forskjellen mellom Nordanros ulike kjøkkensystemer?

Vårt kjøkkensystem Nordanro Premium er for deg som ønsker et komplett og personlig kjøkken. Utvalget av karmer, skap, dører, benkeplater, belysning med mer er bredt og valgene er enorme. Rammene er fargematchet og kommer alltid ferdig montert med dører og skuffer. I tillegg til kjøkkeninnredning finnes Nordanro også som skapløsninger og dører til alle rom i hjemmet, og du kan enkelt lage en rød tråd gjennom interiøret. Kjøkkensystemet Nordanro Flex er den fleksible, smarte og enkle måten å bytte kjøkken på. Rammene monteres enkelt med bare ett klikk. I dette tilbudet ivaretas koblingen til fleksibilitet blant annet gjennom vårt store utvalg av luker. I tillegg har du muligheten til å velge om du vil montere kjøkkenet selv eller få hjelp. Et helt kjøkken leveres i flate pakker og rammene settes sammen med kun ett klikk – helt uten skruer eller verktøy.

Finnes det en Nordanro-katalog?

Ja det gjør det. Vi har både kjøkkenkatalog og oppbevaringskatalog, disse kan du lese her:
Nordanro kjøkkenkatalog 
Nordanro Oppbevaringskatalog

Hvem står bak merkevaren Nordanro?

Det er Elon Group. Les mer om gruppen her.

Annen informasjon:


Trenger du å komme i kontakt med oss ​​finner du kontaktinformasjon her.