Hvor på Nordanros nettsted kan jeg kjøpe produkter?

Nordanro.no har ikke eget utsalg. Du finner produktene i Elon-butikker. Butikkene som selger Nordanro, finner du her.

Kan jeg avtale et butikkbesøk på forhånd?

Ja! Enten du skal kjøpe et helt nytt kjøkken, skifte fronter, bygge et nytt vaskerom eller anskaffe garderobeskap med skyvedører til entreen, er du velkommen til å avtale et møte med en Elon-butikk som selger Nordanros produkter. Avtal møte her.

Hvordan håndterer Nordanro koronaviruset?

Nordanro er en del av Elon Group og er butikkjeden Elons eget varemerke. Vi følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger og holder oss til enhver tid oppdatert på eventuelle endringer.

Hvor blir Nordanros kjøkken laget?

Nordanro har et bredt utvalg av kjøkken- og oppbevaringsløsninger for alle rom. For å få til dette samarbeider vi med flere forskjellige produsenter. Disse har produksjon i ulike land i Europa, noen i Sverige. Hvor kjøkkenet ditt vil bli produsert, avhenger helt av hvilket kjøkkensystem du velger, og hvilke tilvalg du ønsker. Kontakt din nærmeste Elon-butikk som selger Nordanro, for å få mer informasjon om produksjonsland. Du finner alle butikkene her.

Jeg vil pusse opp kjøkkenet. Hvordan fungerer Nordanro Nye Fronter?

Hvis du velger Nordanro Nye Fronter, måltilpasser vi frontene til ditt nåværende kjøkken. Frontene passer til kjøkkenskrogene dine, uansett merke og mål. Vil du fornye andre rom enn kjøkkenet? Våre måltilpassede fronter passer like godt til garderoben i entreen, skapene på vaskerommet og mye annet. Det hele starter med at du tar bilder av kjøkkenet ditt og besøker nærmeste Elon-butikk. Les mer om fremgangsmåten her.

Hva er forskjellen på Nordanro Premium og Nordanro Flex?

Nordanro Premium er kjøkkensystemet for deg som vil ha et komplett og personlig kjøkken. Utvalget av skrog, skap, fronter, benkeplater, belysning m.m. er bredt, og valgmulighetene er mange. Skrogene er fargetilpasset og leveres ferdigmontert med fronter og skuffer. I tillegg til kjøkkeninnredning fås Nordanro også som skapløsninger og fronter til alle rom i hjemmet, og du skaper enkelt en rød tråd gjennom hele innredningen.

Kjøkkensystemet Nordanro Flex er en smart og fleksibel måte å få et nytt kjøkken på. Skrogene monteres enkelt med et klikk.

Fleksibiliteten viser seg blant annet i det store utvalget av fronter. I tillegg kan du velge om du vil montere kjøkkenet selv eller få hjelp. Hele kjøkkenet leveres flatpakket, og skrogene monteres med et klikk – helt uten skruer og verktøy.

Finnes det en katalog?

Ja. Vi har både en kjøkkenkatalog og en oppbevaringskatalog. Du kan lese dem her:

Nordanro kökskatalog Nordanro förvaringskatalog

Hva koster et kjøkken?

Det avhenger av hvilket kjøkkensystem du velger, individuelle tilvalg og hvilke behov du har. Klikk på lenkene nedenfor for å se priseksempler. Kjøkkensystemet Nordanro Premium Kjøkkensystemet Nordanro Flex

Hvem står bak varemerket Nordanro?

Nordanro markedsføres av Elon Group og er butikkjeden Elons eget varemerke. Nordanro tilbyr kjøkken og oppbevaring for alle rom.

Vi oppdaterer Vanlige spørsmål-siden kontinuerlig.

Till startsida för nordanro.se

Annen informasjon:

Hvis du vil kontakte oss, finner du kontaktinformasjon her.