Med Nordanros erbjudande Nordanro Nya Luckor kan du enkelt byta ut dina befintliga köksluckor mot nya

Nordanro Nye Fronter

Dela

Den raske veien til et nytt kjøkken

Vi måltilpasser frontene til ditt nåværende kjøkken. Frontene vil passe til kjøkkenskrogene dine, uansett merke og mål. Du har 10 forskjellige frontmodeller i 16 flotte standardfarger å velge mellom, og noen av frontene fås også i valgfri farge (som tilvalg). Et prisgunstig alternativ for å fornye kjøkkenet, og du slipper å fjerne og kjøre bort skrog og skuffer. Forny kjøkkenet med oss! Psst! Vil du fornye et annet rom enn kjøkkenet? Våre måltilpassede fronter passer like godt til garderoben i entreen, skapene på vaskerommet og mye annet.

Så enkelt bytter du fronter

Så enkelt bytter du fronter

Å bytte fronter er lettere og morsommere enn mange tror. Følg våre enkle trinn, så har du snart et nytt kjøkken til en virkelig god pris.

Les veiledningen her!
Hvilken front er din favoritt?

Hvilken front er din favoritt?

Vi har fronter i mange forskjellige standardfarger og utførelser. Bla rundt på produktsidene våre og finn din favoritt.

Her finner du alle frontene!
Inspirerende muligheter

Inspirerende muligheter

Hvordan ser trendene for kjøkkenfronter ut? Hva skal du tenke på når det gjelder farger og mønstre? Og hvilke håndtak skal du velge til frontene?

Les trendartikkelen her!

Farger

Standardfarger for måltilpassede fronter

Vi har 16 flotte standardfarger å velge mellom. Vil du heller ha en annen farge for å skape den rette følelsen, ordner vi selvsagt det, mot en liten tilleggskostnad. Hos oss er alt mulig.

VÅRE FRONTER

Kostnad

Priseksempler for bytte av fronter

Hva koster det å bytte fronter? Vi har flere forskjellige prisgrupper. På vår side med priseksempler kan du lese mer om hva som inngår i en frontutskiftning, og om kjøkkenfornyelse med Nordanro Nye Fronter.

Les mer her!

Ta en prat med oss!

Vi hjelper deg hele veien!

Vil du bytte ut dine nåværende fronter? Avtal et møte med oss. Vi måler og monterer alt hjemme hos deg. Enkelt og trygt. Det eneste du trenger å tenke på, er hvilke fronter og håndtak eller knotter du vil ha!

BE OM MØTE