Nordanro Nye Fronter

Dela

Den raske veien til et nytt kjøkken

Nordanro Nye Fronter er en klimasmart løsning for å bytte ut kjøkkenet. Hvis du egentlig er fornøyd med planløsningen til kjøkkenet ditt, behøver du ikke rive ut alt og bygge nytt. Ved å bytte fronter får du et helt nytt kjøkken – i vakker farge og bærekraftige materialer – uten at naturen eller lommeboken tar altfor mye skade. Vi hjelper deg å måle, måltilpasse og montere dine nye fronter på dine gamle skrog. Velg blant 10 frontmodeller i 16 vakre farger. 

Så enkelt bytter du fronter

Så enkelt bytter du fronter

Å bytte fronter er lettere og morsommere enn mange tror. Følg våre enkle trinn, så har du snart et nytt kjøkken til en virkelig god pris.

Les veiledningen her!
Hvilken front er din favoritt?

Hvilken front er din favoritt?

Vi har fronter i mange forskjellige standardfarger og utførelser. Bla rundt på produktsidene våre og finn din favoritt.

Her finner du alle frontene!
Inspirerende muligheter

Inspirerende muligheter

Hvordan ser trendene for kjøkkenfronter ut? Hva skal du tenke på når det gjelder farger og mønstre? Og hvilke håndtak skal du velge til frontene?

Les trendartikkelen her!

Farger

Standardfarger for måltilpassede fronter

Vi har 16 flotte standardfarger å velge mellom. Vil du heller ha en annen farge for å skape den rette følelsen, ordner vi selvsagt det, mot en liten tilleggskostnad. Hos oss er alt mulig.

VÅRE FRONTER

Koste

Priseksempler for bytte av fronter

Hva koster det å bytte fronter? Vi har flere forskjellige prisgrupper. På vår side med priseksempler kan du lese mer om hva som inngår i en frontutskiftning, og om kjøkkenfornyelse med Nordanro Nye Fronter.

Les mer her!

Ta en prat med oss!

Vi hjelper deg hele veien!

Vil du bytte ut dine nåværende fronter? Avtal et møte med oss. Vi måler og monterer alt hjemme hos deg. Enkelt og trygt. Det eneste du trenger å tenke på, er hvilke fronter og håndtak eller knotter du vil ha!

BE OM MØTE