Kampanje

For øyeblikket har vi kampanje på skyvedørsgarderober, nye kjøkken og dørbytter. Les mer nedenfor.

Gyldighetsperiode 21/8 – 15/10 2023.

25% på skyvedørsgarderober

Nordanro gjør det enkelt å skreddersy garderobeskap og oppbevaring til entreen, soverommet og vaskerommet. Kanskje den skal romme hele familiens skosamling eller den plasskrevende hobbyen din? Det som må ryddes bort for sesongen eller tingene som alltid må være lett tilgjengelige? Det vet du best selv. Det vi har kontrollen på er organisert oppbevaring som gir indre ro. Hos alle.

Les mer her!

30% på et nytt kjøkken

Med et kjøkken fra Nordanro Premium får du høy kvalitet, bærekraftige materialer og – takket være det store utvalget – ditt eget unike uttrykk. Et førsteklasses kjøkken setter et avslappet luksuriøst preg på kjøkkenlivet, selv på dager der oppvaskbenken ligger nærmere sannheten enn gastronomi.

50% rabatt på platetopp og stekeovn fra Electrolux Black Line**

**Ved kjøp av Nordanro Premium for minst 70 000 kr, på modell EO80PNK1 og på modell EH506bFB.
Les mer her!
Nordanro Premium

20% på et nytt kjøkken

Med Nordanro Flex har vi gjort alt vi kan for å gjøre det enkelt å kjøpe kjøkken. Flate pakker, montering med ett klikk, et godt utvalg av fronter og farger for å forenkle beslutningsprosessen. Om det sistnevnte blir enkelt avhenger selvsagt av hvor vanskelig du har for å bestemme deg. Slapp av, vi er her for å hjelpe deg. Snakk med kjøkkenekspertene våre, så viser de deg den enkle og fleksible veien til hjemmets hjerte.

50% rabatt på platetopp og stekeovn fra Electrolux Black Line**

**Ved kjøp av Nordanro Flex for minst 50 000 kr. Gjelder modell EH506BFB
Les mer her!
Nordanro Flex

20% på bytte av front

Det trenger ikke å være alt eller ingenting. Det er mulig å elske, men likevel se forbedringspotensial. Vi vet at kjøkkenfrontene dine har måttet tåle mye. De knirker og henger litt skjevt. Men ikke kast bort alt det gode dere har hatt sammen – så lenge skrogene er stabile, finnes det en løsning. Med Nordanro Nye Fronter måltilpasser vi dine nye kjøkkenfronter til det eksisterende kjøkkenet, uansett fabrikat. Det er både klimasmart og økonomisk, og garanterer en fredelig fortsettelse på livet dere har sammen.

Les mer her!
Nordanro Nye fronter