Akkurat nå: Kampanje på nytt kjøkken fra Nordanro!

Akkurat nå kan du kjøpe nytt kjøkken til virkelig gode rabatter. Nedenfor finner du mer informasjon om våre tre kampanjetilbud.
Kampanjens gyldighetsperiode: 10/10 – 18/12, 2022

Nordanro Premium: Få 2 000 kr i rabatt per 10 000 kr!

Nordanro Premium: Få 2 000 kr i rabatt per 10 000 kr!

Et komplett og personlig kjøkken i tråd med dine ønsker. Nordanro Premium har markedets bredeste sortiment av fronter og frontdesign. Ergonomiske og fargetilpassede skrog som alltid leveres ferdigmontert med front og skuffer.

Alle Nordanro Premium-kjøkken
Nordanro Flex - få 1 000 kr i rabatt per 10 000 kr

Nordanro Flex - få 1 000 kr i rabatt per 10 000 kr

Nordanro Flex er den fleksible, raske og smidige måten å bytte ut kjøkkenet på. Det brede utvalget av fronter fås i en stor variasjon av farger og gir deg alle muligheter til å sette et unikt preg på nettopp ditt kjøkken.

Alle Nordanro Flex-kjøkken
Nordanro Nye Fronter - få 1 000 kr i rabatt per 10 000 kr

Nordanro Nye Fronter - få 1 000 kr i rabatt per 10 000 kr

Å skaffe nye fronter til allerede eksisterende skrog er en bærekraftig og klimasmart måte å oppdatere kjøkkenet på. Nordanro Nye Fronter gir deg muligheten til å bytte ut dine gamle fronter med nye, måltilpassede fronter i den fargen og formen du ønsker.

Nordanro Nye Fronter

Opplev våre kjøkken!

Rådgivning

Snakk kjøkken og hvitevarer med oss

Avtal et møte for å planlegge kjøkken og hvitevarer sammen med våre kjøkkenkonsulenter. Ved planleggingen går vi gjennom hvilken planløsning som gir best flyt i kjøkkenet, og tar de viktigste materialvalgene for fronter og benkeplater. Hvilket kjøkken drømmer du om?

BE OM MØTE

Utvalg av kjøkken