Mora armatur – stilrent og funksjonelt

Siden 1927 har Mora Armatur produsert vannkraner i hjembyen i Dalarna. I begynnelsen var de et titalls personer – i dag har de mange ansatte og har vokst til å bli en av verdens mest moderne armaturfabrikker. Grunnlaget for blandebatterier som selskapet produserer er en ekte og bærekraftig vannopplevelse. Mora Armatur forener form og funksjon.

Design og kvalitet

Et blandebatteri er en svært viktig del av ethvert velfungerende kjøkken. Derfor kan det lønne seg å installere en pålitelig, funksjonell og stilig armatur som holder til neste større kjøkkenoppussing. Hvis du velger en kran fra Mora Armatur, vil du få et produkt fra et av de ledende kvalitetsmerkene i bransjen hvor eksklusivt design kombineres med innovasjon og ekte håndverk.

I Nordanros sortiment

Hos Nordanro har vi de fleste blandebatteriene fra Mora Armatur i vårt sortiment. Du kan blant annet velge modellen Mora Inxx for kjøkkenbatteri i flere forskjellige materialer og finisher. En annen variant er Mora Cera K5 som er et tradisjonelt og elegant blandebatteri med innebygget oppvaskmaskinavstengning. Ta en titt på utvalget selv for å oppdage blandebatterier i verdensklasse.

Andre varemerker hos oss

Tawell-miksere – luksusfølelse på kjøkkenet
Adora blandere – Estetikk fra Danmark
Mora Armatur – form og funksjonalitet