Komfyr med innebygd vifte? Her er tre fordeler

Beregnet lesetid 3 minutter

Når du designer et tradisjonelt kjøkken, må du gjerne vurdere hvor kjøkkenhetten skal henge. Den utfordringen unngår du helt med en innebygd kjøkkenvifte.

Ved å velge komfyr med innebygd vifte, kombinerer du to viktige kjøkkenkomponenter. Komfyren og viften blir nemlig en enhet!

Fordi luften suges raskt inn gjennom en diskré rist på platetoppen, slipper du problemet med en separat kjøkkenvifte som tar plass over kokesonen din. Du slipper også å tenke gjennom hvor du skal montere en tradisjonell vegg- eller takvifte, og kan dermed designe kjøkkenet ditt med større frihet. Du kan for eksempel plassere koketoppen din med innebygd vifte under kjøkkenskapet, på en kjøkkenøy eller under skråtaket.

Kök, Lucka Modern 338, lucka Trend, köksö med stolar, Nordanro
Et eksempel på hvordan du kan designe kjøkkenet uten tradisjonell kjøkkenvifte. Her i kjøkkenet Modern 338 Trend 171. 

Flere fordeler med innebygd vifte

I tillegg til de praktiske aspektene, bidrar en innebygd vifte til en mer åpen og luftig atmosfære på kjøkkenet. For mindre kjøkken kan en integrert vifte være en ideell løsning for å få kjøkkenet til å føles større, men det er også perfekt på store kjøkken. I et større kjøkken, spesielt hvis du har åpen planløsning, skaper den innebygde viften en harmonisk overgang mellom kjøkken og stue.

Viften er også enkel å rengjøre. Alle delene kan lett tas av og vaskes, enten for hånd eller i oppvaskmaskin.

Før du bestemmer hva slags avtrekkshette du vil ha på ditt kjøkken, er det viktig å sjekke hvilken type ventilasjonssystem du har tilgjengelig.

Noen modeller er designet for å transportere matos ut via et avtrekkssystem, mens andre modeller resirkulerer luften på kjøkkenet gjennom et kullfilter.

Kök, Lucka Modern 338, lucka Trend, Nordanro
Ved å velge en komfyr med innebygd vifte, får du større frihet når du designer kjøkkenet ditt.

Kjøkkenvifte på Nordanro kjøkken

Hvis du er nysgjerrig på hvordan en komfyr med innebygd vifte kan integreres i et kjøkkendesign, anbefaler vi at du tar en titt på Modern 338 Trend 171 fra Nordanro. Dette kjøkkenet er et perfekt eksempel på hvordan en innebygd vifte ikke bare sparer plass, men også bidrar til kjøkkenets estetiske og funksjonelle kvaliteter.  

Den store kjøkkenøya blir et sted for matlaging og baking sammen med familie og venner og fremhever kjøkkenets moderne og stilrene design.  

Hvorfor bør du velge innebygd vifte:

  • Tar mindre plass
  • Større frihet i design
  • jerner matos med en gang

Hvilket kjøkken passer best for deg?

Kjøkkenøy – ting å tenke på