Nordanro Premium tilbyr en benkeplate som er ekstra bestandig mot slitasje og vann, Xtra. Denne benkeplaten har en ekstra tykk laminatoverflate og en spesiell 3D-struktur som likner vakker naturstein eller massivt tre. Den innovative og funksjonelle overflaten gjør benkeplaten robust, slik at den tåler hverdagens slitasje optimalt og er betydelig mer vannbestandig enn vanlige benkeplater. Overflaten hindrer vann i å trenge inn, og sikrer at benkeplaten ikke sveller. Benkeplaten Xtra gjør det også mulig å felle inn både vask og platetopp. Det blir en smidig overgang mellom benkeplate, oppvaskbenk og komfyr uten distraherende kanter. Vakkert og enkelt å gjøre rent. Du finner flere benkeplater i laminat her.

Fordeler med Xtra – benkeplate i laminat

  • Den planlimte oppvaskkummen i benkeplaten gjør området vannbestandig og sikkert. Vannet kan ikke trenge inn, og risikoen for at benkeplaten sveller forsvinner. Overgangen mellom benkeplate og oppvaskkum er så fin at den knapt nok synes.
  • Benkeplaten har en struktur med flere innovative lag på hverandre. Det er praktisk og gjør at platen holder seg godt, samtidig som den tåler både fukt og varme tallerkener og gryter.
  • Xtra-benkeplaten fås i tre tykkelser og fire forskjellige strukturer. Den 38 mm tykke benkeplaten er utstyrt med en innovativ, antibakteriell overflate.
  • Benkeplaten gir kjøkkenet en ren finish, og er praktisk å holde ren. Den øverste, innovative overflaten er dessuten antibakteriell.