Alle skrog leveres alltid fargetilpasset og ferdigmontert med fronter og skuffer. Alle hull er forboret, og Nordanro Premium har skrog som passer til alle. De er skreddersydd ned i minste detalj for å passe til deg og ditt kjøkken – alltid med høyeste kvalitet og funksjonalitet.

Uansett hvilket skrog du velger, så leveres de fargetilpasset og ferdigmonter med skuffer og fronter. Alle hull er forboret, og utvalgte knotter og beslag er inkludert. Smidig og smart.

Riktig arbeidshøyde er viktig. Med et ergonomisk tilpasset kjøkken slipper du å bøye eller strekke deg unødig, og matlagingen blir mer behagelig. Derfor tilbyr Nordanro kjøkkensystem tre ulike skrog for at du skal kunne finne den perfekte arbeidshøyden for nettopp deg. Høyden varierer fra 80,2 cm opp til 110,2 cm, og du kan velge mellom skrogene Standard, XL og Maxi.

I Nordanro Premium er skrogene fargetilpasset. Det gjør at du slipper å kle inn skrogene med ekstra dekksider for at de skal passe til resten av kjøkkenet.

Hvilket kjøkkenskrog passer for deg?

Standard

Kjøkkenskroget Standard har en høyde på 72 cm. Du kan velge en arbeidshøyde fra 80,2 til 95,8 cm. Dette skroget passer for personer med en høyde fra 150 cm og oppover. Du får 100 % oppbevaringsplass.

XL

Kjøkkenskroget XL har en høyde på 79,2 cm. Her er mulige arbeidshøyder fra 87,4 til 103 cm. Dette er et perfekt skrog for personer med en høyde fra 170 cm og oppover. Med XL får du godt med oppbevaringsplass. Dette er et praktisk og optimalt skrog. Sammenlignet med Standard-skroget får du 10 % mer oppbevaringsplass.

Maxi

Kjøkkenskroget Maxi er perfekt for familiekjøkkenet, der det er viktig med stor plass og gode oppbevaringsmuligheter. Det har hele 20 % mer oppbevaringsplass enn Standard-skroget. Det passer også for deg som er svært høy og trenger et kjøkken som er ergonomisk tilpasset for deg. Mulighetene er mange. Maxi har en høyde på 86,4 cm. Du kan velge en arbeidshøyde fra 94,6 til 110,2 cm. Dette skroget passer godt for personer med en høyde fra 180 cm og oppover.


Mål på kjøkkenskrog og dører