Uavhengig av valg av kjøkkenrammer, kommer de alltid fargetilpasset og ferdig montert med dører og skuffer. Alle hull er forhåndsboret og utvalgte knotter og beslag følger med. Glatt og smart. Akkurat som valg av dører og design du ønsker på kjøkkenet, er valg av arbeidshøyde en viktig avgjørelse. Vårt utvalg av rammer gir deg et valg av arbeidshøyde fra 80,2 cm til 110,2 cm.

Hvilken høyde passer deg best slik at du kan jobbe ergonomisk godt på kjøkkenet uten å måtte bøye eller strekke deg unødvendig? Vårt Nordanro Premium kjøkkensystem tilbyr tre forskjellige kjøkkenrammer. Avhengig av hvilken ramme du velger, styrer den utvalget av dører du kan velge mellom. Uavhengig av valg av ramme kan du individuelt tilpasse arbeidshøydene for deg ved å velge mellom fire forskjellige sokkelhøyder (7, 10, 15, 20 cm) og 3 høyder på benkeplaten (1,2, 1,6 og 3,8 cm). Riktig høyde for hvert sete, fleksibilitet på sitt beste.

Fordelen med fargetilpassede rammer er at du ikke trenger å tenke på å legge til forsider for å kle rammene. Kjøkkenrammene er tilgjengelige i en stilig rekke farger og mønstre.

Tre valg for kjøkkenrammer – hvilken passer for deg?

Standard

Standard kjøkkenrammen har en høyde på 72 cm. Her tilbyr vi deg mulige arbeidshøyder fra 80,2 cm til 95,8 cm. En optimal ramme for en person som er fra 150 cm og oppover. En ramme som gir deg 100 % lagringsplass.

XL

Vår kjøkkenramme XL har en høyde på 79,2 cm. Her er arbeidshøyder fra 87,4 cm til 103 cm mulig. En perfekt ramme for en person som er fra 170 cm og oppover. Med kjøkkenrammen XL får du svært praktisk oppbevaring. Dette er en veldig komfortabel og optimal innfatning. Sammenlignet med Standard kjøkkenrammen får du 10 % mer her.

Maxi

Maxi kjøkkenrammen er for det ekte familiekjøkkenet, hvor stor plass og mye oppbevaring er avgjørende.Maxi har en høyde på 86,4 cm. Her tilbyr vi deg mulige arbeidshøyder fra 94,6 cm til 110,2 cm. Denne rammen er optimal for en person som er fra 180 cm og oppover.


Mål på kjøkkenrammer og dører