Et innbydende og riktig lyssatt kjøkken er noe mange av oss drømmer om. Forutsetningene for naturlig dagslys er begrenset her oppe i nord store deler av året. Derfor er det viktig å planlegge kjøkkenbelysningen godt.

Grunnbelysning

Det er viktig med en god grunnbelysning. Her fungerer vanlige taklamper og spotlights, og dimbar belysning kan gi en behagelig og energibesparende belysning.

Arbeidsbelysning

Det er godt å ha god belysning der du arbeider og lager mat. Integrert LED-belysning i overskapene gir fint arbeidslys på arbeidsflatene nedenfor, og hengende baldakiner over frittstående flater er både pene og smarte.

Dekorbelysning

Dekorbelysning gir deg mulighet til å skape koselig kveldsbelysning og gi oppmerksomhet til fine detaljer. Belysning i benke- eller vitrineskap skaper stemning, og med vårt skrog Line+ får du innebygd belysning.

Ta en titt på kjøkkenene våre!

Nordanro Premium er kjøkkensystemet for deg som vil ha ekstra høy kvalitet og solide materialer. Du får Nordens største utvalg av fronter, belysning, overskap og mye annet. Skrogene er fargetilpasset og leveres ferdigmontert med fronter og skuffer.

Se våre kjøkken her!