Vitrineskap og åpne hyller

Vitrineskap og åpne hyller åpner opp for mange muligheter. Oppbevar kjøkkenets skatter godt synlig, fra finglass og vakkert porselen til serviser for de store middagene.

Dela

I stedet for vanlige fronter kan vitrineskap og åpne hyller gjøre kjøkkenet ditt enda mer varmt, innbydende og levende. Belysningen er viktig og blir en naturlig lyskilde, noe som gir hele kjøkkenet et gjennomgående lunt design. Belysningen er forhåndsmontert i skapene når du får dem. Praktisk klargjort for enkel installasjon. Vi har vitrineskap og åpne hyller i flere forskjellige stiler og modeller, både til gulv, vegg og benk.

Vitrineskap og belysning

I Nordanros vitrineskap er belysningen alltid forhåndsmontert i skapene ved levering. Ferdig klargjort for enkel installasjon. Rett en spotlight mot innholdet i skapet eller hyllen, installer belysning i skapet eller legg til LED-belysning for hyggelig kveldsbelysning. Les mer om belysning her!

Åpne hyller

Åpne hyller skaper et luftigere inntrykk og vitner om et kjøkken fullt av kreativitet og gode matopplevelser. I de åpne hyllene langs veggene kan du vise frem alt fra servise og glass, gryter og stekepanner til små elektriske produkter, smarte oppbevaringsdetaljer og krukker og glass med fristende innhold. Med åpne hyller kan du også gi spesielle produkter ekstra oppmerksomhet. Gjør hyllen til et blikkfang på kjøkkenet.

Konsultasjon

Ta en prat med oss – vi hjelper deg hele veien!

Besøk nærmeste butikk, så hjelper vi deg videre. Sammen med en kjøkken- og oppbevaringsinnreder får du alltid hjelpen du trenger. Hos oss skal det være enkelt å gjøre kjøkkendrømmen din til virkelighet.

BE OM MØTE