Vitrineskap og åpne hyller

Dela

Vitrineskap og åpne hyller åpner for mange muligheter. Hold kjøkkenets skatter godt synlige, fra fint glass og vakkert porselen til servise til de store middagene.

Vitrineskap og åpne hyller åpner for mange muligheter. Oppbevar kjøkkenets skatter både synlige og opplyste. Dine fine briller og ditt vakreste porselen brukes kanskje sjeldnere, men bør sees desto mer. I tillegg gjør vitrineskap og åpne hyller at kjøkkenet føles mer innbydende og levende. Våre glassskap og åpne hyller finnes i flere ulike stiler og modeller, både gulvstående, vegghengte og benkstående.

Belysningen er viktig og gir hele kjøkkenet et koselig design gjennomgående. Belysningen er forhåndsmontert i skapene når du mottar dem. Glatt forberedt for enkel installasjon. Hva ser du etter, et sort vitrineskap eller kanskje et lite vitrineskap? Book et møte med en kjøkkeninnreder i en av våre butikker for hjelp og inspirasjon!

Vitriner og belysning

I Nordanro Premium vitrineskap er belysningen alltid forhåndsmontert i skapene når du mottar dem. Glatt forberedt for enkel installasjon. Rett søkelyset mot innholdet i skapet eller hyllen, installer belysning i skapet eller legg til LED-punkter for koselig kveldsbelysning. Videre lesning: Kjøkkenbelysning Kjøkkenrammer Nordanro Premium Kjøkkenskap

Åpne hyller

Åpne hyller skaper et luftigere inntrykk på kjøkkenet og vitner om et kjøkken hvor kreativiteten og skapelsen av nye, gode matopplevelser flyter. Via de åpne hyllene langs veggene kan du vise frem alt fra porselen og glass, gryter og panner til små elektriske produkter, smarte pantrydetaljer og blikk- og glasskrukker med attraktivt innhold. Med åpne hyller på veggen kan du også skape ekstra oppmerksomhet til utvalgte produkter. La hyllen bli et blikkfang på kjøkkenet.

Rådgivning

Bestill time med kjøkkeninnreder

Vi hjelper til med!

☞  Kjøkkenplanlegging

☞  Materialvalg

☞  Utvalg av hvitevarer

☞  Bestill

☞  Installasjon

Book et møte her!