Kjøkkenskap og kjøkkenskuffer

Dela

Hvilke skuffer og skap bør du velge til kjøkkenet ditt? Nordanro Premium kjøkkensystemer tilbyr et bredt utvalg av løsninger for skap og skuffer.

Det er fantastisk å ha det privilegium å bygge et helt nytt kjøkken, hvor man kan ta høyde for alle behov og ønsker man har. Kjøkkenskap og skuffer spiller naturligvis en nøkkelrolle på ditt nye kjøkken. Hos oss finner du stilige, smarte og funksjonelle løsninger. Se også alle våre stilige knotter og håndtak  

Besøk din nærmeste butikk med Nordanro-sortimentet så guider vi deg gjennom hele vårt utvalg av kjøkkenskap samt beslag til skap og skuffer. Her kan du lese mer om glasskap

Lukkerskap

Skap med persienner gjør at du kan skjule eller fronte innholdet i skapet ditt etter behov og situasjonen på en fleksibel måte. Plasser et lamellskap på benken din og lag et oppbevaringsplass til for eksempel kaffetrakteren og blenderen. Produktene du vil ha like for hånden, men ikke vil ta opp plass eller være synlig når de ikke er i bruk.

Hjørne- og karusellskap

Et hjørneskap er en optimal måte å utnytte hjørner på kjøkkenet ditt på. Det fleksible og perfekte løsningen for å utnytte plassen maksimalt er å velge en karusell med dreibare hylle. Med en karusell kan du enkelt nå dine verktøy og tilbehør og få en god en oversikt over gryter, panner, tørrvarer og syltetøy.

Høyskap

Det mest romslige skapet til kjøkkenet eller vaskerommet er høyskapet, som kan strekke seg fra gulvet og helt opp til taket. Ved å utnytte takhøyden i rommet med høyskap kan du både doble og tredoble rommets oppbevaringskapasitet. Våre høyskap finnes i en rekke ulike interiører.

Kjøkkenskap med smart oppbevaring

Hos oss kan du velge mellom en rekke oppbevaringsløsninger for å få en strukturert boksoppbevaring til alt du vil ha for hånden. Fra diverse bestikkoppbevaring til oppbevaring av krydder, folie, bakepapir og plastposer. Tilgjengelig i plast eller heltre, eller en kombinasjon av begge. Det er mye vi ønsker å få plass i kjøkkenskuffene våre og noe vi setter høyt og anser som viktig er at skuffene kan bære mye. Våre bokser opp til 600 mm i bredde tåler en vekt på 40 kg/boks. Våre litt større bokser fra 800-1000 mm tåler en vekt på 60 kg/kasse og de store kassene med bredde 1200 mm tåler en belastning på 80 kg/kasse.

Skuffene i vårt Nordanro kjøkkensystem kan enkelt tas ut, helt uten verktøy. Perfekt når du vil rydde skikkelig. Overflaten på skuffene og dens design gjør også rengjøringen enkel og jevn. Alle våre skuffer har en innovativ, integrert demping og er myktlukkende. Tom eller full skuff spiller ingen rolle, lukkingen er myk og lydløs.

Sidepaneler til skuffene

Dine skuffer kan designes med tre forskjellige sidepaneler; standard, glass eller stål. Rekkverk (følger med som standard) Her er siden åpen med stabilt avrundet rekkverk i standard utførelse.

Stål (valgfritt) Her består sidepanelet av en hel side i stål, for stor holdbarhet og stabilitet.

Glass (valgfritt) Her består sidepanelet av en hel side i stabilt glass, for god oversikt.

Rådgivning

Bestill time med kjøkkeninnreder

Vi hjelper til med!

☞ Planlegging av kjøkken

☞ Materialvalg

☞ Utvalg av hvitevarer

☞ Bestill

☞ Installasjon

Book et møte her!