Kjøkken med Moderne 338-fronter, Nordanro

Kjøkkenskap og kjøkkenskuffer

Dela

 

 

Sjalusiskap

Med sjalusiskap kan du enkelt skjule eller vise frem innholdet i skapet. Plasser et sjalusiskap på benkeplaten, så får du oppbevaringsplass for kaffetrakter, blender og annet. Ting du vil ha for hånden, men som ikke skal ta plass eller synes når de ikke er i bruk.

Hjørne- og karusellskap

Et hjørneskap er en praktisk måte å utnytte hjørner på i kjøkkenet. En perfekt løsning for å få maksimalt ut av plassen er å velge en karusell med dreibare hylleplater. Med en karusell får du lett tak i redskaper og tilbehør, og du får god oversikt over innholdet i skapet.

Høyskap

Det romligste skapet for kjøkkenet eller vaskerommet er høyskapet, som kan strekke seg fra gulvet og helt opp til taket. Du kan dermed utnytte takhøyden i rommet og både doble og tredoble oppbevaringskapasiteten i rommet. Høyskapene våre fås med en rekke ulike innredninger.

Hos oss kan du velge mellom en rekke oppbevaringsløsninger for å
få godt organiserte skuffer i kjøkkenskapene til ting du vil ha lett tilgjengelig, alt fra bestikk og krydder til folie, bakepapir og plastposer. Skuffene fås i plast eller massivt tre, eller en kombinasjon av begge deler.

Det er mye som skal ha plass i kjøkkenskuffene, og vi legger stor vekt på at skuffene skal tåle mye. Skuffene med en bredde på opptil 600 mm tåler en vekt på 40 kg. De litt større skuffene fra 800 til 1000 mm tåler en vekt på 60 kg, og de største skuffene med en bredde på 1200 mm takler en belastning på 80 kg.

 

Alle skuffene har innovativ, integrert demping og myk lukking. De lukkes mykt og lydløst uansett om de er tomme eller fulle.

Rådgivning

Ta en prat med oss – vi hjelper deg hele veien!

Avtal et møte for å planlegge kjøkkenet sammen med våre kjøkkenkonsulenter. Ved planleggingen går vi gjennom hvilken planløsning som gir best flyt i kjøkkenet, og tar de viktigste materialvalgene for fronter og benkeplater. Hvilket kjøkken drømmer du om?

BE OM MØTE