Et kjøkken som både er innbydende og skikkelig opplyst er det mange av oss drømmer om. Forholdene for naturlig dagslys er begrenset her i Norden det meste av året. Derfor er det viktig at du planlegger kjøkkenbelysningen godt.

Ulike typer kjøkkenbelysning

Grunnbelysning

God grunnbelysning er viktig. Her fungerer vanlige taklamper og spotlights, og dimbar belysning kan gi både behagelig og energieffektiv belysning.

Arbeidsbelysning

Det er fint med godt lys der man jobber og lager mat. Integrert LED-belysning i overskap gir fint lys på arbeidsflatene under, og hengende kalesjer over frittstående flater er både stilig og smart.

Dekorbelysning

Dekorativ belysning gir deg muligheten til å skape koselig kveldsbelysning og ta hensyn til fine detaljer. Belysning i benk- eller glassskap skaper stemning, og med vår ramme Line+ får du innebygd belysning.

Få flere tips og inspirasjon om kjøkkenbelysning.

Kjøkkensystem

Se deg rundt blant alle våre flotte kjøkken!

Vårt Nordanro Premium kjøkkensystem er for de som ønsker ekstra høy kvalitet og slitesterke materialer. Du får Nordens største utvalg av dører, belysning, overskap og mye, mye mer. Rammene er fargematchet og kommer alltid ferdig montert med dører og skuffer.

Du finner Nordanro kjøkken her!