Oppbevaring

For alle rom

Les vår katalog online

Dela

Hjem / Oppbevaring

Skyvedør med treramme

Døren Rammeprofil ruller på kraftige hjul med kulelagre nede ved gulvet og helstøpte dobbelthjul oppe ved taket. Gulvhjulene er skjult i dørens ramme, noe som gjøre at denne modellen passer spesielt godt til walk-in-løsninger. Rammen er 100 mm bred, av MDF, og finnes i en hvit folie og fem ulike dekorfarger. Pene håndtak fås som tilvalg, i likhet med myk lukking og skinne med tre spor. Dørmodellen kan også tilpasses for montering under skråtak.

Våre forskjellige farger for treramme


Andre skyvedører

Med aluminiumsprofil

Nordanro har tre ulike dørmodeller med en enkel og elegant aluminiumsprofil. Døren Profil har en 20 mm tykk profil mens døren Moderne er 19 mm. Begge disse dørene fås i svart, hvit og aluminiumsfarget profil. Døren Prosjekt har en 10 mm tykk profil og fås bare i sølvutførelse. Alle de tre dørmodellene ruller på kraftige hjul med kulelagre nede ved gulvet og helstøpte dobbelthjul oppe ved taket. Høyde og bredde måltilpasses den aktuelle plassen. Moderne kan brukes som skreddersydd løsning under skråtak.

Uten ramme

Vår skyvedør Trend uten ramme er en eksklusiv dør som ruller på kraftige hjul med kulelagre nede ved gulvet og gummibelagte dobbelthjul med kulelagre oppe ved taket. Gulvhjulene er skjult, slik at døren ser lik ut på begge sider – perfekt til din walk-in closet! Døren har myk lukking og magnetisk posisjonsstopp.
Høyde og bredde tilpasses den aktuelle plassen. Dørmodellen kan skreddersys for plassering under skråtak.

Stort utvalg av farger på skyvedører

Bruk farger både for å skape din egen stil og for å matche den øvrige innredningen.  Takket være fleksibiliteten i Nordanros oppbevaringsløsninger er det lett å finne det rette, uansett hvilket behov du har eller hvor stor eller liten plass du har til rådighet. Fargevalget blir prikken over i-en, det som virkelig implementerer oppbevaringen i rommet og gjør den til en naturlig og varig del av hjemmet ditt.

Tips og råd

Du kan planlegge oppbevaring med skyvedører på forskjellige måter


Andre smarte og stilfulle løsninger

Walk-in-closet

Ingen blir glad av å trykke inn klær og sko i underdimensjonerte garderober, så om tanken på en walk-in closet har dukket opp, er det fullt forståelig. Vil du gå fra tanke til handling, har vi alt du trenger til en skreddersydd, pen og velordnet klesoppbevaring. Men gi ikke opp tanken på en walk-in closet bare fordi du ikke har uutnyttet plass til overs. For det ikke størrelsen på flaten som er det viktige, men hva du gjør med den. Kanskje kan et hjørne i soverommet avskjermes, eller du kan muligens utnytte plass i gangen utenfor? En smart garderobeløsning med walk-in closet-vibber kan ofte løses ved å planlegge og kombinere på en smart måte. Snakk med oss, vi hjelper deg gjerne!

Romdelere

Sett inn skyvedører som fleksibel romdeler for åpne planløsninger. Dørenes skjulte hjul og like sider gjør at de blir et stilrent og dekorativt supplement i hjemmet. Romdelere i klarglass med svarte sprosser gir innredningen et rent og enkelt uttrykk. Derfor kan de til dels brukes til å understreke en allerede industriell følelse, eller bidra med et stramt preg til et mykere interiør.


Tilbehør & innredning

I Nordanros sortiment finner du et stort utvalg av tilbehør. Det gir plass til dresser, kjoler, sko, slips – hva du enn måtte ønske å oppbevare. Her er noen eksempler på smarte produkter fra sortimentet.

Faste hyller

Planlegg nok hylleplass til f.eks. brettede plagg, reisevesker og hatter. Store gjenstander og ting du sjelden bruker kan ligge på den øverste hyllen under taket.

Verdiboks

Oppbevaring for smykker, pass og andre verdisaker.

Skuff 124 mm

Praktisk skuff som gjør at du kan holde orden på undertøy og strømper.

Skuff 188 mm

Større skuff som passer godt til strikkegensere, jeans og annet som tar litt mer plass.

Gitterskuff

Med en avdeler i gitterskuffen får du tydelige seksjoner som passer til f.eks. sjal, undertøy og strømper.

Glasskuff

Med en glasskuff får du pene fronter på skuffene dine. Velg en skuff med avdeler og skap rom for mindre ting.

Uttrekkshylle

En uttrekkbar hylle som er perfekt til solbriller og andre småting, eller som avlastningsflate.

Meshkurv

Oppbevaring i meshkurver er luftig og bra for brettede plagg. Kurvens transparens gir også god oversikt over innholdet.

Skittentøykurv

En uttrekkbar, stor kurv i luftig mesh som passer perfekt til skittentøyet og dessuten er lett å bære med til vaskerommet.

Sidehengt skouttrekk

Valget av skooppbevaring bør til dels styres av hvor mange par sko du har, men også av eventuelle hælhøyder. Dette skouttrekket passer godt til høye hæler og fås i to størrelser med plass til henholdsvis 6 og 12 par sko.

Skouttrekk

Enkel og pen uttrekkbar skooppbevaring som gir god oversikt over alle sko. Passer til sko uten hæl.

Skohylle

Denne skohyllen sørger for plasseffektiv oppbevaring i garderobeskapet, men den er også den perfekte plassen for de peneste skoene dine, de som gjerne kan synes.

Skoskuff

Uttrekkbar og oversiktlig skooppbevaring med skuffefront for en enhetlig innredning.

Bukseuttrekk

Praktisk løsning der 8 par bukser kan henge uten å bli skrukkete. Skuffefronten bidrar til en rolig og enhetlig innredning.

Bukseuttrekk

En fast buksehenger med plass til 8 par bukser gir god oversikt som gjør det lett å velge.

Klesstang

En klesstang som gir god oversikt og som har plass til mange kleshengere. Glem ikke de virkelig lange klærne. Beregn en høyde på rundt 2 meter til lange heng.

Tverrklesstang

En tverrgående klesstang rommer mye og er en god løsning for grunne garderobeskap. Den er dessuten den perfekte plassen for antrekk som er planlagt på forhånd.

Nedfellbar klesstang

Utnytt høyden og oppbevar klær du sjelden bruker på den øvre klesstangen. Ettersom den er nedfellbar, når du dem lett ved behov.

Slips- & belteuttrekk

Tilbehøret må ha sin plass det også. Henger du slipsene og beltene dine på uttrekket, får du god oversikt og kommer lett til dem som henger innerst.

Uttrekkbart speil

Speilet fester du enkelt på siden av garderobeskapet og svinger det ut når du trenger det.

Konfigurator

Med vår oppbevaringskonfigurator kan du selv skape din drømmeoppbevaring – helt etter dine behov og mål

Til konfigurator