Tapwell kraner – en følelse av luksus på kjøkkenet

Det svenske selskapet Tapwell sikter alltid etter perfeksjon. De er eksperter på kjøkkenkraner og ved å sikre høyeste kvalitet i alle deler av produksjonen er produktene deres noen av de aller beste i bransjen. Grunnlaget for et perfekt blandebatteri ligger i kombinasjonen av design, vekt og materiale. Ettersom et blandebatteri har en sentral rolle på kjøkkenet, er det viktig å finne en modell du liker – både når det gjelder design og funksjon. Med riktig blandebatteri blir det litt morsommere å stå på kjøkkenet.

Blander inn ekte gull og platina i galvaniseringen

Hver modell som Tapwell designer og produserer er nøye målt for å skape den optimale størrelsen. I stedet for standardiserte målinger blir hver eneste detalj i produksjonen viktig. Det er derfor Tapwell bruker ekte gull og platina til galvanisering. Det skaper detaljer som utmerker seg på kjøkkenet og skaper en mer luksuriøs følelse.

Nordanros utvalg av Tapwell blandebatterier

Nordanros sortiment inkluderer et nøye utvalgt utvalg av Tapwell blandebatterier. Inkludert de elegante modellene med U-tut: SK New 184 Chrome, ARM184 Chrome, EVO184 Messing< /a>. Du finner også L-tut-variantene ARM984 Chrome og ARM887 Black i området. Modellen EVO186 Krom som finnes hos Nordanro er en annen stilig kran med avtagbart munnstykke for enklere håndtering over vasken.

Andre varemerker hos oss

Grohe mikser - tysk kvalitet i toppklasse
Adora-mikser – Estetikk fra Danmark
Mora Armature – form og funksjonalitet