Garderobsinredning för hallen, olika förvaringslösningar.

Garderober, innredning og tilbehør

Dela

Hvilke oppbevaringsbehov har du? Hvor vil du ha garderoben? I entreen eller på soverommet, kjøkkenet eller vaskerommet? Eller kanskje skal den fungere som et omkledningsrom? Det er mange ting å tenke på når du skal velge garderobeinnredning – uansett hva du er ute etter, kan vi hjelpe deg.

Entreen

Entreen

Velkommen inn! Med riktig oppbevaring i entreen slipper du å lete etter hansker og sko. Og med skyvedører foran skap holder du det ryddig. Skyvedører med speil gir dessuten inntrykk av større plass i en trang entré.

Soverom

Våkne uthvilt med hver ting på sin plass. Smart oppbevaring gjør det lettere å holde orden. Tilpass oppbevaringen alt etter om du vil henge eller brette tøyet. Et tips er å velge innredning etter dine og din partners behov. Kjoler krever ofte mer plass til å henge enn dresser og skjorter.

Kjøkken

Kjøkken

På kjøkkenet skal du kunne oppbevare servise, kjøkkenmaskiner og matvarer. Med våre varierte oppbevaringsløsninger, som skuffer og hyller med karm, kan du tilpasse oppbevaringen etter dine egne behov.

Omkledningsrom

Er du interessert i mote og klær og har et rom som står og samler støv? Da kan du innrede et vel planlagt omkledningsrom der du kan utnytte hver eneste millimeter og skape plass til klær, sko og tilbehør. Mulighetene er mange.

Vaskerom

Vaskerom

Få orden på vaskerommet. Utnytt plassen fullt ut med smart tilbehør. Vi har ulike kurver og skuffer der du kan oppbevare sengetøy og håndklær.

Hjemmekontor

Hjemmekontor

Enten du er arkitekt med behov for stor kontorplass eller har litt plass til overs der du vil kunne sitte og betale regninger, har vi mange forskjellige løsninger å velge mellom.

Ferdige innredningsforslag

Nordanro tilbyr mange ferdige innredningsforslag for garderober, fra startpakke til eksklusive løsninger. Les mer om innredningsforslagene i katalogen vår, eller prøv oppbevaringssimulatoren.

Les mer i vår oppbevaringskatalog!

Tilbehør

Vi har mange typer tilbehør du kan velge til oppbevaringsløsningen: uttrekkbart speil, hårfønerholder, kleshenger, skostativ, uttrekkbar skohylle, skittentøykurv, strykejernholder, uttrekkbart rengjøringsskap og mye annet.