Baderom inspirasjon – tre harmoniske innredningsstiler

Leter du etter inspirasjon til badet ditt, har du kommet til rett sted. Dagen begynner og slutter på badet. Derfor er det viktig at interiøret i rommet er harmonisk. I denne artikkelen gir vi deg inspirasjon til tre trendy interiørstiler som gir fred og ro.

Skandinavisk stil

Den skandinaviske interiørstilen er preget av lyse og jordnære farger i kombinasjon med naturlige materialer. Denne stilen gir en ren følelse. På et bad innredet i skandinavisk stil bør du unngå å ha for mange ting fremme. Minimalistisk dekorerte bad blir harmoniske. Få ting og lyse farger gjør det også enkelt å holde rent.

Det moderne badet

Det moderne badet er preget av enkelt og stilig design. Der innreder man med rette former og rolige farger. Den moderne stilen er tidløs og fungerer ofte sammen med all annen innredning i hjemmets øvrige rom. Ofte streber folk etter en minimalistisk stil for å skape ro i rommet og unngår sterke farger som skiller seg ut.

Matt luksus

Et bad med mørkere farger gir en luksuriøs følelse. De matte fargene får en til å drømme seg bort til et spa, og de skaper en ro i rommet. Innred gjerne med farger som går i blått og grønt. Det gir en naturfølelse som får deg til å slappe av. Har du et større bad, kan du også innrede det med et lite spa-hjørne. Det gjør hverdag enda bedre!

Tips til baderomsoppussingen

Her deler vi våre beste tips om stilige og praktiske interiørløsninger for både store og små bad.

Les mer her

Vaskeromsinspirasjon - beste tips!

På tide å pusse opp vaskerommet, men usikker på hvilken innredning som passer best? Eller vil du bare forvandle ditt slitne vaskerom til et praktisk og stilig vaskerom i landlig stil? Her finner du tips om smart interiør og mye inspirasjon til vaskerommet!

Finn inspirasjon til vaskerommet

Kjøkkeninspirasjon - kjøkkenstiler, design og løsninger

Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken? Her finner du kjøkkeninspirasjon i ulike design, prisklasser og stiler. Dette i populære farger som hvitt minimalistisk kjøkken, landlig grått kjøkken, kjøkken i skandinavisk stil, grønt kjøkken, bistrokjøkken eller moderne industrikjøkken med kjøkkenøy.

Finn din kjøkkenstil